Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda eight.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre bare minimum düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimension teslimini ifade eder.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için a veryşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Biz firma olarak birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçOkay müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Yapı tasarımını estetik kılan detay uygulama kolaylıkları, gelişmiş teknoloji kullanımıyla kısa zamanda hızlı üretim sistemi ve yerinde kısa sürede hızlı kurulum avantajlarıyla sayısız yapı ihtiyacına çözüm getiren prefabrik yapı sistemi present day mimarinin yenilikçi yapı tarzı.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman prepareına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Prefabrik prefabrik ev modelleri evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev one sene sürmekte oluyor.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çAlright sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page